Main menu

tekstproducties | eindredactie | webbeheer
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tarieven en Werkwijze

 

Een projectprijs, uur- of woordtarief?
Alles is mogelijk. Medebepalend voor de prijs is de mate van vereiste research en moeilijkheidsgraad van de tekst. Ook het aantal teksten is van invloed.

Werkwijze
Stuur mij een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ik bel je terug voor een afspraak.

Testimonials
Eerdere opdrachtgevers zeiden over mij:

"Ik heb Liane ervaren als een serieus gedreven bedrijfsjournalist. Liane staat er op de momenten dat het gebeurt. Van die momenten maakt ze heldere nieuwsitems in tekst en beeld. Zo heeft ze de voormalige Nuon-warmtekrachtcentrale, en de bouw van de nieuwe archiefopslag en de papierhal mooi in beeld gebracht." (Peter de Graaf, De Graaf Groep)

--- 

“Liane is taalkundig erg goed, goed in vertalen, levert goede kwaliteit, en is prettig in de communicatie.” (Laura Pepitone, Textcase)

 ---

“Liane is een waardevolle webredacteur. Ze heeft een neus voor nieuws, trekt er zelfstandig op uit, en is sterk in research, taal, beeldbewerking en webtechnieken.” (Tineke Strikkers, Vrienden van de Sloterplas)


Interesse maar nog vragen? Neem vrijblijvend contact op.