Main menu

tekstproducties | eindredactie | webbeheer
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tekst, beeld, webbeheer, vertalingen

Tekst voor online of geprinte doeleinden. Informatief, journalistiek of wervend. Voor een groot publiek of voor een specifieke doelgroep. Zoeteredactie levert allerlei soorten tekst, maar ook beeld, webbeheer en vertalingen.

Lees meer...

Tekstschrijven

Veel mensen kunnen schrijven. Toch leest de ene tekst prettiger dan de andere. Een goede tekst bestaat namelijk niet alleen uit foutloos taalgebruik, correcte zinnen en een heldere opbouw.

Lees meer...

Tekstcorrectie

Was het nu tenslotte of ten slotte? Hoe zat het ook alweer met Zuid-West en zuidwestelijk? Is btw met hoofdletters of kleine letters? En schrijf ik een woord aaneen, met een koppelteken of maak ik er twee losse woorden van?

Lees meer...

Tekstredactie

Is je tekst prettig leesbaar? Komt je boodschap duidelijk over bij de lezer? Bereikt je tekst het beoogde doel?

Lees meer...

Webbeheer

Zoek je een webredacteur die handig is in het plaatsen van content op je website? Een webredacteur die de structuur van je website verbetert? Die heldere en zoekmachinevriendelijke webteksten schrijft? Korte teksten of juist lange, over allerlei onderwerpen?

Lees meer...

Vertalingen

Door studie, wonen in het buitenland, internationale werkomgevingen en professioneel reizen beheers ik het Engels, Spaans, Duits, Frans, Italiaans en Papiaments.

Lees meer...

Tarieven en Werkwijze

Ge├»nteresseerd? Stuur gerust een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je verzoek en vragen. Desgewenst schrijf of redigeer ik eerst kosteloos een stukje tekst. Zo krijg je een indruk van mijn werk. Als dat bevalt, gaan we zakelijk verder.

Lees meer...