Main menu

tekstproducties | eindredactie | webbeheer
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tekstproducties

 

Zoeteredactie levert allerlei soorten tekst. Tekst voor online of geprinte doeleinden. Informatief, journalistiek of wervend. Voor een groot publiek of voor een specifieke doelgroep. Lees meer over de diensten TekstschrijvenTekstcorrectie(Eind)redactieWebredactie en webbeheerVertalingen.

Vorm
Veel mensen kunnen schrijven. Toch leest de ene tekst prettiger dan de andere. Een goede tekst bestaat namelijk niet alleen uit foutloos taalgebruik, correcte zinnen en een heldere opbouw. Een goede tekst houdt ook het doel van die tekst in de gaten en spreekt de doelgroep direct aan.

Inhoud
Daarbij is content koning, maar dan wel content met inhoud. Het is daarom belangrijk dat teksten zijn gebaseerd op degelijk materiaal. Zoeteredactie controleert teksten op inhoud of baseert ze op degelijk research.

Opmaak
Bij een goede tekst hoort bovendien passend beeld. Beeld ondersteunt de inhoud van de tekst en maakt in een oogopslag duidelijk waar het artikel over gaat. Zoeteredactie kan ook passend beeld leveren bij de teksten.

Publicatie
Wilt u de teksten op uw website publiceren? Zoeteredactie kan ook uw website beheren.

Tarieven en werkwijze
Een projectprijs, uur- of woordtarief? Het kan allemaal. Neem contact op voor de mogelijkheden.